fbpx

Last van fysiek ongemak?

Medische training

Heb je vaak last van je rug, schouders, knieën of enkels?

Kamp jij met gewrichtsproblemen?

Het is best lastig om de hele dag en avond rekening te moeten houden met je fysieke ongemak. Om voortdurend te moeten afwegen of je iets wel kunt of niet. Dat heeft gevolgen voor de meest basale dagelijkse bezigheden, maar bijvoorbeeld ook voor je werk of zelfs je vakantie.
Extra frustrerend is dat medisch onderzoek vaak geen duidelijke diagnose oplevert. Of je hebt ondanks een duidelijke diagnose geen goed perspectief op een succesvolle behandeling van je klachten. Vaak lopen mensen zonder resultaat maanden bij een behandelaar.
Je pijnklachten zijn vlak na de behandeling verlicht, maar helaas komen ze na een dag weer terug. Vervolgens krijg je medicijnen of de mededeling dat je ‘er maar mee moet leren leven’.
Daarmee nemen we bij Health Factor geen genoegen. Vanuit onze holistische aanpak bekijken wij het lichaam als geheel. Zo vinden we echte oplossingen voor de problemen die jij ondervindt.
Afhankelijk van de bevindingen proberen we je pijnklachten in eerste instantie direct te verlichten. Vervolgens stellen we een schema op, dat is gericht op een verdere en structurele vermindering van je klachten. Binnen enkele weken merk je progressie en dat is de eerste stap naar een mobieler en beter leven.
Nek- en schouderproblemen
Knieën of enkels