Personal kickboksen en boksles

 

selective focus of a boxer s fistAlles wordt aangepakt
Als er twee sporten zijn die goed is voor je hele lichaam en geest, dan zijn het boksen en kickboksen.. Boksen is cardio- en krachttraining in één. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Oh, en daarbovenop verminder je ook je stressniveau en verhoogt het je zelfvertrouwen.

1 IJzersterke conditie

Boksen en kickboksen zijn een vorm van HIIT-training (High Intensity Interval Training). Daarmee wissel je periodes van zeer intensief bewegen af met pauzes. Je uithoudingsvermogen gaat zo razendsnel vooruit. Behalve stoten en trappen, doe je tussendoor ook squats, planken, burpees en push ups.

2 Alles in één

Boksen en kickboksen zijn een full body workout; je traint zowel je boven- als onderlichaam. Je bespaart dus flink wat tijd.

3 Stressverlagend

Je kunt ongegeneerd, maar wel gecontroleerd, schoppen en slaan. Je kunt je vrijuit afreageren en zet je brein even in standje 'uit'. Je stresslevel gaat hierdoor omlaag en je endorfines (gelukshormoon) omhoog. Bovendien krijg je de ultieme workout om aan je zelfvertrouwen te werken.

 

Maak nu gebruik van je gratis personal training of je gratis proefweek small group training.

Je traint liever in een kleine groep max 6 personen? Klik dan hier

Bekijk het rooster voor de beschikbare lessen.