fbpx

Personal Training

Voor iedereen de juiste training

Personal
Training

Bewegen en sporten is leuk en gezond, maar de praktijk leert dat veel mensen toch een klein zetje nodig hebben om in beweging te komen. Health Factor heeft voor iedereen de juiste training. Met personal training van Health Factor komt je doelstelling sneller en makkelijker dichterbij. Zo worden de trainingen geen opgave, maar iets waar je naar uitkijkt! 
Health Factor geeft je de juiste motivatie om fysiek met je lichaam aan de slag te gaan. Dat betekent een trainingsprogramma op maat, dat volledig op je persoonlijke omstandigheden wordt afgestemd.
Health Factor helpt je om je doelstellingen te halen. Wij zorgen ervoor dat je met gerichte trainingen de kortste weg naar succes hebt. Het is ook mogelijk om met vrienden of kennissen te trainen (tot 4 personen). Personal training is ook echt persoonlijk. Dus als je wilt, dan komen we gewoon naar je toe! We kunnen op vrijwel elke locatie een goede training verzorgen, bijvoorbeeld thuis, in het park of op kantoor. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op de trainingslocatie van Health Factor.

Hoe gaat het in zijn werk: 

Bij de intake krijgen we meer inzicht in je motivatie en doelstelling. Daarna nemen we een beweegscan af. Dit geeft ons een indicatie van de krachtverhouding in je lijf, en of je alle bewegingen zonder problemen kunt uitvoeren. Vervolgens doen we een nulmeting. De nulmeting bestaat uit  korte testen die te maken hebben met conditie en kracht.
Op basis van het beeld dat zo van jou ontstaat, maken we een persoonlijk trainingsschema.
Bijvoorbeeld:

Sportspecifieke training
96%
Functioneel bewegen
85%
Body Shape
95%
Core stability training
80%
Conditietraining
92%
Krachttraining
60%
Kracht-conditietraining
95%
Afvallen
50%
Kracht-conditietraining

Core stability training

Conditietraining
Krachttraining

Bepaal jouw eigen Personal Trainingsdoelen

Ook voor jou de juiste training