Small groups training

Personal Small Group Training

Naast Personal Training of Vitaliteit Coaching kun je bij Health Factor ook deelnemen aan kleine groepstrainingen. Bij deze Personal Small Group Trainingen. Bestaan de groepen uit maximaal 6 personen. Op die manier is er optimale aandacht voor jou en de kwaliteit van je bewegingen. Dit maakt trainen bij Health Factor anders dan bij de standaard sportschool.

Maar er is nog een ander groot verschil! Bij Health Factor vind je geen fitnessapparaten. In plaats daarvan is Health Factor gespecialiseerd in functioneel trainen. Net als bij Personal Training maak je tijdens de oefeningen gebruik van je eigen gewicht, maar ook van kettlebells, barbells, elastieken en landmine trainingen.

De trainingen lopen uiteen van kracht-conditie tot core stability en oefeningen die gericht zijn op een blijvende correctie van een onjuiste lichaamshouding. Het doel van dit alles: jou zo snel mogelijk begeleiden naar het halen van je doelstellingen.

Trainen op je eigen niveau

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. De indeling van de training is zorgvuldig gekozen en wordt op de deelnemers afgestemd.

Personal Small Group Training combineert de kwaliteit en persoonlijke aandacht van Personal Training met de gezelligheid en onderlinge motivatie van groepslessen.

Losgaan op de bokszak

Je kunt bij Health Factor ook terecht voor Personal Small Group Trainingen die gericht zijn op  kickboksen. Hiervoor maken de deelnemers gebruik van de bokszak. Zo werk je lekker aan je conditie en word je ongemerkt fitter en sterker.

Belangrijk om te weten: er wordt tijdens deze les niet gespard.

Voordelen Small Group Training

  • De trainingen zijn op individuele deelnemers afgestemd. Door de beperkte grootte van de groep (maximaal zes) krijgt elke deelnemer de benodigde aandacht om resultaat te behalen.
  • Elke deelnemer streeft samen met andere deelnemers een specifiek doel na. Dat vergroot de motivatie hoog en geeft de trainingen een sociaal aspect.
  • De intensieve trainingen zorgen zijn gericht op conditie en kracht, dit zorgt voor een complete workout

Small Group Training proberen? Vraag een gratis proefweek aan!

Spreekt Small Group Training je aan? Maak een afspraak voor een proefweek waarin je gratis kunt deelnemen aan één of meerdere small group trainingen.