Training

Training

Personal Small Group Training:

Naast Personal Training of Vitaliteit Coaching kun je bij Health Factor ook deelnemen aan kleine groepstrainingen. Bij deze Personal Small Group Trainingen bestaan uit maximaal 6 personen. Op die manier is er optimale aandacht voor jou en de kwaliteit van je bewegingen. Dit maakt trainen bij Health Factor anders dan bij de standaard sportschool.

 

Personal training:

Bewegen en sporten is leuk en gezond, maar de praktijk leert dat veel mensen toch een klein zetje nodig hebben om in beweging te komen. Health Factor heeft voor iedereen de juiste training. Met personal training van Health Factor komt je doelstelling sneller en makkelijker dichterbij.

 

Medische training

Kamp jij met gewrichtsproblemen? Heb je vaak last van je rug, schouders, knieën of enkels? Afhankelijk van de bevindingen proberen we je pijnklachten in eerste instantie direct te verlichten. Vervolgens stellen we een schema op, dat is gericht op een verdere en structurele vermindering van je klachten. Binnen enkele weken merk je progressie en dat is de eerste stap naar een mobieler en beter leven.

 

Zak- en conditietraining

Je leert technieken uit het kickboksen en bouwt aan je conditie met de oefeningen onder leiding van ervaren trainers. Deze kickboks zaktrainingen zijn op instapniveau en dus zowel voor een beginnende als gevorderde (kick)bokser een heerlijke training!

 

The Great Eight

Health Factor omarmt het concept van The Great Eight. Door het laagdrempelige karakter van The Great Eight kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. Wat is goed? Wat kan beter? Wij helpen jou het antwoord te vinden op deze vragen.

 

Hell Factor

Tijdens de Hell Factor lessen maken we gebruik van bokszakken, landmine trainers en kettlebells. De training is zeer intensief en daarom niet geschikt voor beginners. Tijdens de les worden diverse oefeningen op hoge intensiteit afgewisseld met conditie- en krachttraining.

 

bekijk ons rooster voor alle lessen en tijdstippen.

 

Wat is functionele training?

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Personal training, Training, Vitaliteit

Wat is functionele training? Functionele trainingen zijn trainingen die zijn afgestemd op je eigen lichaam, op je eigen levensstijl of de sport die word beoefend. Wij krijgen echter voornamelijk te maken met mensen die sporten voor hun hobby. En fitter willen worden. Dit houdt niet in dat deze mensen niet specifiek willen werken aan persoonlijke […]

Zitten is het nieuwe roken!

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Geen categorie

Zitten is niet goed voor ons. Over dit onderwerp valt de laatste tijd veel te lezen. Zit je veel? Dan heb je een verhoogde kans op hart- en vaatziektes, diabetes en cholesterol gerelateerde afwijkingen. Maar er zijn nog een aantal zaken die misschien minder bekend zijn.   Welk effect heeft stress op het brein? Chronische […]

Ons werkgebied

Almere, Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Blaricum, Baarn, Bussum, Diemen, Weesp, Muiderberg, Muiden, Naarden, Hilversum, Huizen, Soest, Loenen, Lelystad, Valkeveen, Bikbergen, Wijdemeren, Nederhorst Den Berg, Bilthoven, Uithoorn, Mijdrecht, Laren't Gooi