Training

Training

Personal Small Group Training:

Naast Personal Training of Vitaliteit Coaching kun je bij Health Factor ook deelnemen aan kleine groepstrainingen. Bij deze Personal Small Group Trainingen bestaan uit maximaal 6 personen. Op die manier is er optimale aandacht voor jou en de kwaliteit van je bewegingen. Dit maakt trainen bij Health Factor anders dan bij de standaard sportschool.

 

Personal training:

Bewegen en sporten is leuk en gezond, maar de praktijk leert dat veel mensen toch een klein zetje nodig hebben om in beweging te komen. Health Factor heeft voor iedereen de juiste training. Met personal training van Health Factor komt je doelstelling sneller en makkelijker dichterbij.

 

Medische training

Kamp jij met gewrichtsproblemen? Heb je vaak last van je rug, schouders, knieën of enkels? Afhankelijk van de bevindingen proberen we je pijnklachten in eerste instantie direct te verlichten. Vervolgens stellen we een schema op, dat is gericht op een verdere en structurele vermindering van je klachten. Binnen enkele weken merk je progressie en dat is de eerste stap naar een mobieler en beter leven.

 

Personal Kickboksen & Boksen

Alles wordt aangepakt
Als er twee sporten zijn die goed is voor je hele lichaam en geest, dan zijn het boksen en kickboksen.. Boksen is cardio- en krachttraining in één. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Oh, en daarbovenop verminder je ook je stressniveau en verhoogt het je zelfvertrouwen.

 

Zak- en conditietraining

Je leert technieken uit het kickboksen en bouwt aan je conditie met de oefeningen onder leiding van ervaren trainers. Deze kickboks zaktrainingen zijn op instapniveau en dus zowel voor een beginnende als gevorderde (kick)bokser een heerlijke training!

 

The Great Eight

Health Factor omarmt het concept van The Great Eight. Door het laagdrempelige karakter van The Great Eight kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. Wat is goed? Wat kan beter? Wij helpen jou het antwoord te vinden op deze vragen.

 

Boksen & Kickboksen

Boksen, Kickboksen en zelfverdediging, kracht en conditie elementen om fit te worden en lichaam in vorm te brengen. De structuur van de training zorgt ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Een training bestaat onder meer uit techniek, stretching en krachtopbouw. Daarnaast besteden we binnen de les aandacht aan het aspect zelfverdediging.

Kickboksen bij Health Factor richt zich op de recreatieve sporter, die wil werken aan weerbaarheid, conditie en techniek middels een intensieve boks-training. Altijd willen kickboksen, maar nooit de stap durven zetten? Bij Health Factor zijn ook beginners zeker van harte welkom, leeftijd speelt geen rol.

 

 

bekijk ons rooster voor alle lessen en tijdstippen.

 

selective focus of a boxer s fist

Kickboksen en Boksen de perfecte stress-killer

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Boksen, Gezondheid, Kickboksen, Training, Vitaliteit, Zelfverdediging

Kickboksen bij Health Factor richt zich op de recreatieve sporter. Die wil werken aan weerbaarheid, conditie en techniek. Middels een intensieve boks-training. Altijd willen kickboksen, maar nooit de stap durven zetten? Bij Health Factor zijn ook beginners zeker van harte welkom. Leeftijd speelt geen rol. Vanaf Donderdag starten de groepslessen voor Kickboksen en Zak & […]

Wat is functionele training?

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Personal training, Training, Vitaliteit

Wat is functionele training? Functionele trainingen zijn trainingen die zijn afgestemd op je eigen lichaam, op je eigen levensstijl of de sport die word beoefend. Wij krijgen echter voornamelijk te maken met mensen die sporten voor hun hobby. En fitter willen worden. Dit houdt niet in dat deze mensen niet specifiek willen werken aan persoonlijke […]

Ons werkgebied

Almere, Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Blaricum, Baarn, Bussum, Diemen, Weesp, Muiderberg, Muiden, Naarden, Hilversum, Huizen, Soest, Loenen, Lelystad, Valkeveen, Bikbergen, Wijdemeren, Nederhorst Den Berg, Bilthoven, Uithoorn, Mijdrecht, Laren't Gooi